Summit Research Community

Je moet ingelogd zijn om deze inhoud te bekijken.

Aanmelden Membership

De resultaten van ons onderzoek zijn belangrijk voor patiënten en de tandheelkunde en worden daarom gepubliceerd in hoge peer-reviewed internationale tijdschriften. Denk bij innovaties aan de nieuwste behandelingen van een etsbrug die we op één contactpunt (geen vleugel) plakken en of de klinische evaluatie van de immediate dentin sealing laag! Wil jij deze artikelen lezen? Of wil je ons onderzoek steunen? Meld je aan! Wij heten je van harte welkom bij onze community.

Membership

Ben jij geïnteresseerd in ons onderzoek?
Meld je dan gratis aan voor onze community.

Je kunt gepubliceerde artikelen lezen en downloaden. Bovendien kun je een select aantal video’s bekijken en sturen we je updates van de nieuwste onderzoeken.

Premium Membership

Aangezien de geldkraan voor onderzoek steeds dichter gedraaid wordt, is het doen van (onafhankelijk) onderzoek bijna niet meer mogelijk. Jij kunt ons daarbij helpen. Doneer minimaal €100,- en krijg 1 jaar exclusieve toegang tot de Summit Community. 

Korte video’s helpen jou om de essentie en de bevindingen van ons onderzoek snel uit te leggen. Je kunt gepubliceerde artikelen lezen en downloaden. Bovendien sturen we je updates van de nieuwste onderzoeken.

Schuiven naar boven