Schuiven naar boven

Carline

Carline van den Breemer was born on January 3th 1988 in Soest, the Netherlands. After finishing secondary school in 2006 at the Baarnsch Lyceum she studied Educational Sciences at the University of Groningen. After one year she switched to Dentistry.

During her study she was vice-president of the board of the dental student faculty association T.M.F.V. Archigenes and participated in several education committees. She obtained her qualification in 2013. Subsequently she started her PHD research on ‘Immediate Dentin Sealing in posterior restorations’, which she succesfully defended in 2018.

She combined this with working in a private dental practice, first in Groningen and now in Maarssen, Utrecht. She continues working at the Dentistry Faculty in Groningen as a teacher and researcher.

Marco

Marco Gresnigt is in 2005 cum laude afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. In januari 2012 is hij gepromoveerd op de adhesieve bevestiging van facings.

Op het universitair medisch centrum Groningen is hij hoofd restauratieve tandheelkunde en biomaterialen. Daarnaast verricht hij onderzoek op het gebied van de restauratieve/adhesieve tandheelkunde en doceert hij de esthetische en reconstructieve tandheelkunde. Meerdere promovendi worden door hem begeleid en hij publiceert in peer reviewed internationale tijdschriften. 

Marco geeft internationaal lezingen en cursussen op het gebied van esthetische en adhesieve tandheelkunde. Zowel op het gebied van klinische behandelingen als onderzoek heeft hij meerdere prijzen gewonnen onder andere de prestigieuze EAED Presentation Award, Internationale Smile award en LiSi World Award. Marco is de huidige voorzitter van BeNeLux afdeling van de internationale Bio-Emulation groep en ere-ambassadeur van SlowDentistry.

Jelte

Jelte Hofsteenge is in juli 2019 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

In september 2019 begon hij aan zijn Ph.D. over de invloed van cusp capping op het herstel van vitale premolaren en kiezen. Jelte doet aan de Rijksuniversiteit Groningen onderzoek naar restauratieve/adhesieve tandheelkunde en doceert esthetische en reconstructieve tandheelkunde. Hij publiceerde meerdere studies in internationale tijdschriften.

Jelte werkt bij praktijk JouwTandarts in Leeuwarden waar hij algemene tandheelkunde uitvoert.

Carline

Carline van den Breemer is geboren op 3 januari 1988 in Soest. Na haar middelbare schooltijd in 2006 aan het Baarnsch Lyceum studeerde zij Onderwijskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na een jaar stapte ze over naar Tandheelkunde. 

Tijdens haar studie was zij vice-voorzitter van het bestuur van de studentenfaculteitsvereniging Tandheelkunde T.M.F.V. Archigenes en nam zij deel aan diverse onderwijscommissies. In 2013 behaalde zij haar kwalificatie. Vervolgens startte zij haar PHD onderzoek naar ‘Immediate Dentin Sealing in posterior restorations’, dat zij in 2018 met succes verdedigde. 

Dit combineerde zij met het werken in een particuliere tandartspraktijk, eerst in Groningen en nu in Maarssen, Utrecht. Zij blijft werkzaam aan de Faculteit Tandheelkunde in Groningen als docent en onderzoeker.